Γιατί να επιλέξετε την S.Evripidou.Group

 Με την ανάληψη ενός project, η ομοιογενής λειτουργία των διαφορετικών τμημάτων της S.EVRIPIDOU GROUP αποτελεί ένα ισχυρό πλεονέκτημα για τη σωστή διαχείρισή του.
 
1.      Φιλοσοφία turn-key: Όλα τα προϊόντα  κατασκευάζονται εντός της εταιρείας, επιτρέποντας τον τέλειο συντονισμό μεταξύ τμήματος πωλήσεων και  παραγωγής
2.       Άψογες συνεργασίες με τους κορυφαίους και διεθνώς αναγνωρισμένους παροχούς προιόντων
3.       Διατίθεται μια τεράστια γκάμα προϊόντων  και κατασκευών όπου κάποιος μπορεί να βρει καινοτόμες λύσεις για οποιοδήποτε έργο, όπως και τεράστια επιλογή υλικών, χρωματισμών, φινιρισμάτων και αξεσουάρ.
4.      Κορυφαία ποιότητα χάρις του ελέγχου που πραγματοποιείται  στον κύκλο παραγωγής, από την επιλογή του αρχικού υλικού μέχρι την φύλαξη και τοποθέτηση προϊόντων
5.      Πλήρης ανταπόκριση στα χρονοδιαγράμματα και σε κάθε προϋπολογισμό

 
Ποιότητα και design
Το πλεονέκτημα της κατασκευής custom-made προϊόντων σε συνδυασμό με τις συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένες Ευρωπαϊκές εταιρείες, οι οποίες διακρίνονται για το υψηλό design και την ποιότητα που προσφέρουν, καθιστά την EVRIPIDOU GROUP μια ολοκληρωμένη εταιρεία που μπορεί ν α ικανοποιήσει πλήρως την αισθητική του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
Ευελιξία στις τιμές
Η αγοραστική δύναμη και η μεγάλη γκάμα προϊόντων της S.EVRIPIDOU GROUP της επιτρέπει να είναι ευέλικτη στις τιμές ικανοποιώντας οποιονδήποτε προϋπολογισμό, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη δέσμευσή της για υψηλή ποιότητα.
 
Ανθρώπινο δυναμικό .
Το ανθρώπινο δυναμικό της S. EVRIPIDOU GROUP είναι μια ομοιογενής ομάδα διαχειριστών έργων και έμπειρων τεχνητών που δουλεύουν μαζί αρκετά χρόνια. Η εξειδίκευση, η εμπειρία, ο ενθουσιασμός, η συνεχής αναζήτηση για το τέλειο αποτέλεσμα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων της εταιρείας τα οποία μπορούν να εγγυηθούν την ιδανική λύση για οποιοδήποτε έργο.

 


 


 

facebooklinkedin